Mummonmökki Siimes, Haapajärvellä

Siimes on vanhanajan tunnelmaa huokuva mökki pihapiireineen Haapajärvellä, kauniin Kalajoen rantamaisemissa.

 

Pihapiirissä on mummonmökin lisäksi rantamökki, sauna ja vene. Kaikki elementit tarjolla rentouttavaan ja aktiiviseen järvimaisemalomaan!

Mummonmökki on peruskorjattu sisältä viihtyisäksi. Mökin tilava ja hyvin varusteltu keittiö soveltuu kokkailuun. Makuuhuoneessa on parisänky ja keittiön penkkisänky sopii lisävuoteeksi kahdelle. Kevyt peseytyminen onnistuu wc:n lavuaarin ja bidehanan turvin. Mökissä toimii sähkölämmitys ja lämminvesivaraaja. Mökin takkatulella voi luoda tunnelmaa viileisiin iltoihin.

Uudessa rantamökissä on kaksi huonetta, joissa pienemmässä on kerrossänky ja isommassa levitettävä vuodesohva. Isompi huone on varusteltu lisäksi pirtinpöydällä. Mökissä on sähkö ja lämpöä saadaan pattereiden avulla. Rantamökin tilavalta terassilta avautuu upea järvinäkymä.

Rantasauna on vanha jalassauna, jossa pikkunen terassi, pukuhuone ja löylyhuone. Saunassa on kiuas ja vesipata veden lämmittämiseen. Peseytymistä varten kylmävesi päästetään saunalle pataan ja ämpäriin letkulla mummonmökin vesipostista. Sauna antaa makoisat löylyt ja sieltä on lyhyt matka pulahtaa veteen uimaan. Oma ranta on matala, mutta hyvä uida. Rannassa on soutuvene, jolla voi käydä soutelemassa. Perämoottoria voi halutessaan käyttää 15 euron lisämaksusta.

 

Mökin läheisyydessä on hyvät maastot marjastukseen ja sienestykseen. Kalaakin järvestä nousee. Mökillä on myös kanootti vesistön tutkimiseen melomalla sekä pyörät lähiseudun tutustumiseen.

Eläimet eivät ole sallittu sisätiloissa, mutta toivotamme lemmikit tervetulleiksi pihapiiriin.

 

Tunnelmallisia lomahetkiä Siimeksessä – viivyt vain yhden yön tai pidemmän aikaa!

 

Eläimet eivät ole sallittu sisätiloissa, mutta toivotamme lemmikit tervetulleiksi pihapiiriin.

Tunnelmallisia lomahetkiä Siimeksessä – viivyt vain yhden yön tai pidemmän aikaa!

Siimes mummonmökin vuokra:

1.9. – 31.5. 70 €/vrk, 380 €/vko

1.6. – 31.8. 80 €/vrk, 430 €/vko

Majoitushinnat 1-4 hlö, lisähenkilöt sopimuksen mukaan.

Pyyhkeet ja liinavaatteet eivät sisälly hintaan.

Loppusiivous 50 €

Yhteystiedot

Heino ja Kirsi Mäkynen

Vanha-Asematie 124

61370 LOHILUOMA

Kirsi: 044-5534 345

Heino: 044-5502 282

Sähköposti: kirsi@lomaeerola.fi